Author Topic: SkyCable HD  (Read 509311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Wildfire™

  • Trade Count: (+31)
  • DVD Guru
  • ****
  • Posts: 1,892
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #390 on: May 25, 2011 at 07:33 AM »
ah ok thanks

Offline minute

  • Trade Count: (+8)
  • Collector
  • **
  • Posts: 50
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #391 on: May 28, 2011 at 10:16 PM »
Hi! with the Skycable Digibox, nauupscale ba yung mga SD channels?

Offline jason13

  • Trade Count: (0)
  • Collector
  • **
  • Posts: 186
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #392 on: May 30, 2011 at 08:47 PM »
Crap! Anyone of you guys here already has Sky's PVR?
Called Sky and found out they ran out of PVR boxes.
The next batch for the PVR boxes is scheduled to be available on the 3rd week of June.
Oh well, lapit na June.

Which made me think, kala ko ba walang pera ang Pinoy, pero naubusan ng PVR ang Sky.
The price for installing the box is as high as 4999 pesos, if Sky ordered 1000 units, that would be like what, almost 5 million pesos. Sounds like a lot of money but I can say its only breakeven for Sky.


Offline batanglambak

  • Trade Count: (+6)
  • Collector
  • **
  • Posts: 85
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #393 on: Jun 30, 2011 at 08:08 PM »
any new HD channels coming?
Sony Bravia KDL-46S4100
Yamaha DSP-A1
Atlantic Technology System 250.1

Offline rock_star

  • Trade Count: (+1)
  • Collector
  • **
  • Posts: 127
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #394 on: Jul 04, 2011 at 06:41 PM »
quite interesting that even NBA Premium TV has been affected by the lockout. no commercials starring current NBA stars, highlights, or replays of recent games are shown.

at least we don't get to see that Talking Ball which has a love affection for Dwight Howard. *Dwight dwight dwight dwight dwight* :D

Offline batanglambak

  • Trade Count: (+6)
  • Collector
  • **
  • Posts: 85
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #395 on: Jul 16, 2011 at 02:34 PM »
Watching UAAP Season 74 FEU vs AdU replay on BallsHD Ch. 167.  Walang scoreboard!  Sana sa Ateneo vs. DLSU game mamya ay maayos nila at hindi lang oras ang meron.  Ang hirap manood ng walang scoreboard. :(
Sony Bravia KDL-46S4100
Yamaha DSP-A1
Atlantic Technology System 250.1

Offline R1DVD

  • Trade Count: (+35)
  • DVD Addict
  • ***
  • Posts: 796
  • Liked:
  • Likes Given: 1
Re: SkyCable HD
« Reply #396 on: Jul 28, 2011 at 12:59 PM »
Ask ko lang sa mga HD subscribers.  Is it true that you have to use 2 separate boxes (one for SD and the other for HD) and 2 separate remotes?  Yun kasi sabi sa akin sa phone nung mag-inquire ako.

Offline jao143

  • Trade Count: (+92)
  • PinoyDVD Legend
  • *****
  • Posts: 2,147
  • Mag-uULTRA ka din :)
  • Liked:
  • Likes Given: 41
Re: SkyCable HD
« Reply #397 on: Jul 28, 2011 at 01:06 PM »
Ask ko lang sa mga HD subscribers.  Is it true that you have to use 2 separate boxes (one for SD and the other for HD) and 2 separate remotes?  Yun kasi sabi sa akin sa phone nung mag-inquire ako.

Nope sir, only one box, the HD box. You'll be able to watch both HD and HD channels with this. They are currently supplying COSHIP brand na HD box.  :)
LG 60UH7700
SVS PC12plus
MTS & MCS01
Onkyo818/ProceedBPA3/PioDV420/PCHA400
LGBD630/Cal's SCs

Offline R1DVD

  • Trade Count: (+35)
  • DVD Addict
  • ***
  • Posts: 796
  • Liked:
  • Likes Given: 1
Re: SkyCable HD
« Reply #398 on: Jul 28, 2011 at 01:10 PM »
Nope sir, only one box, the HD box. You'll be able to watch both HD and HD channels with this. They are currently supplying COSHIP brand na HD box.  :)

You mean both SD and HD, I guess.  Thanks for the clarification.  Was really surprised when when the CS rep told me they'll install 2 boxes daw, 1 for SD and another for HD, and that I would have to use 2 separate remotes. 

Offline jao143

  • Trade Count: (+92)
  • PinoyDVD Legend
  • *****
  • Posts: 2,147
  • Mag-uULTRA ka din :)
  • Liked:
  • Likes Given: 41
Re: SkyCable HD
« Reply #399 on: Jul 28, 2011 at 01:15 PM »
You mean both SD and HD, I guess.  Thanks for the clarification.  Was really surprised when when the CS rep told me they'll install 2 boxes daw, 1 for SD and another for HD, and that I would have to use 2 separate remotes. 

Yeah sir, sorry for the typo, it's HD ans SD.  :) (one remote=one HD box)  :)
LG 60UH7700
SVS PC12plus
MTS & MCS01
Onkyo818/ProceedBPA3/PioDV420/PCHA400
LGBD630/Cal's SCs

Offline Clinton

  • Trade Count: (0)
  • Collector
  • **
  • Posts: 71
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #400 on: Aug 17, 2011 at 12:08 PM »
question mga sirs, balak ko kasi ilipat yung coship digibox ko another room, so I'll be installing a new cable connection, question is, can I use an ordinary F-connector for the digibox or I have to get the same f-connector as provided by skycable? thanks!

My SKYCable HD box and channel screenshots.


























« Last Edit: Aug 17, 2011 at 12:09 PM by Clinton »

Offline jao143

  • Trade Count: (+92)
  • PinoyDVD Legend
  • *****
  • Posts: 2,147
  • Mag-uULTRA ka din :)
  • Liked:
  • Likes Given: 41
Re: SkyCable HD
« Reply #401 on: Aug 17, 2011 at 12:25 PM »
question mga sirs, balak ko kasi ilipat yung coship digibox ko another room, so I'll be installing a new cable connection, question is, can I use an ordinary F-connector for the digibox or I have to get the same f-connector as provided by skycable? thanks!


I guess ok lang naman kung ordinary connector lang. I actually replaced the one provided by sky since it was short and I needed to move the HD box, therefore I needed a longer one and it turned out ok.
LG 60UH7700
SVS PC12plus
MTS & MCS01
Onkyo818/ProceedBPA3/PioDV420/PCHA400
LGBD630/Cal's SCs

Offline Clinton

  • Trade Count: (0)
  • Collector
  • **
  • Posts: 71
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #402 on: Aug 17, 2011 at 12:50 PM »
Thanks for the reply jao.
I'll try it out na lang.

I guess ok lang naman kung ordinary connector lang. I actually replaced the one provided by sky since it was short and I needed to move the HD box, therefore I needed a longer one and it turned out ok.

Offline jepok22

  • Trade Count: (0)
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 2
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #403 on: Sep 08, 2011 at 04:04 AM »
magkano na po ngayon ang SkyHD subscription? saka may cash out ba?

tia..

Offline Bawbnoy

  • Trade Count: (+3)
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 2
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #404 on: Sep 19, 2011 at 04:22 AM »
Possible pa rin ba maglagay ng extension sa ibang TV kahit walang digibox? Yung kapitbahay kasi namin anim na bahay ata ang nakakonekta  >:( ginawang negosyo yung cable nila hahaha! I'm not sure kung pano nya nagawa yun.   

Offline jason13

  • Trade Count: (0)
  • Collector
  • **
  • Posts: 186
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #405 on: Oct 08, 2011 at 03:15 PM »
SkyCable will soon add 4 new HD channels:

HBO Hits HD
Fox Family Movies HD
Fox HD
Star World HD

With the new HD channels, Sky will have more HD channels than Cignal.  ;)

« Last Edit: Oct 10, 2011 at 10:45 AM by jason13 »

Offline Grimlock

  • Trade Count: (0)
  • Collector
  • **
  • Posts: 347
  • No Magic Mr Slinky!
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #406 on: Oct 12, 2011 at 07:45 AM »
Cignal can not just add HD channels because of the costly satellite transponder rental although imho the new HD channels are not that interesting, better if they had channel [V] HD.

SkyCable will soon add 4 new HD channels:

HBO Hits HD
Fox Family Movies HD
Fox HD
Star World HD

With the new HD channels, Sky will have more HD channels than Cignal.  ;)



GROOOWL!

Offline jason13

  • Trade Count: (0)
  • Collector
  • **
  • Posts: 186
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #407 on: Oct 13, 2011 at 12:55 AM »
Cignal can not just add HD channels because of the costly satellite transponder rental although imho the new HD channels are not that interesting, better if they had channel [V] HD.


This is OT already.
Cignal was able to add more HD channels after they launched the service and with MVP owning the company, I think money wouldn't be a problem.

The new channels can be interesting since its on HD and the programming for Star Movies, Star World and Fox HD are different. Aside from that, HBO HD is time-shifted, so its like having 4 different channels. :)

You like Channel [V] HD? I like MTV Live HD better.
Channel [V] HD  would only be just a simulcast of Channel [V] SD while MTV Live HD has an entirely different programming. :)
« Last Edit: Oct 13, 2011 at 01:42 AM by jason13 »

Offline Grimlock

  • Trade Count: (0)
  • Collector
  • **
  • Posts: 347
  • No Magic Mr Slinky!
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #408 on: Oct 14, 2011 at 04:36 PM »
OT- Although I like MTV, channel [V] HD is a more likely candidate for Sky & Cignal to add to their programming since they already acquired the license for FOX programs e.g. NatGeo HD, Star HD channels, etc.

This is OT already.
Cignal was able to add more HD channels after they launched the service and with MVP owning the company, I think money wouldn't be a problem.

The new channels can be interesting since its on HD and the programming for Star Movies, Star World and Fox HD are different. Aside from that, HBO HD is time-shifted, so its like having 4 different channels. :)

You like Channel [V] HD? I like MTV Live HD better.
Channel [V] HD  would only be just a simulcast of Channel [V] SD while MTV Live HD has an entirely different programming. :)


GROOOWL!

Offline velodyne

  • Trade Count: (+6)
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 36
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #409 on: Oct 15, 2011 at 05:01 PM »
new HD line up for sky cable...

STAR MOVIES HD
STAR WORLD HD
FOX HD
FOX CRIME HD
FOX FAMILY MOVIES HD
NAT GEO CHANNEL HD
DISCOVERY HD
HISTORY HD
BALLS HD
NBA HD
ESPN HD
but no HBO HITS HD... ASN HD na lang ayos na!
« Last Edit: Oct 15, 2011 at 07:21 PM by velodyne »

Offline lithium_deuteride

  • Trade Count: (+34)
  • DVD Guru
  • ****
  • Posts: 1,352
  • Keep on rockin' in the free world
  • Liked:
  • Likes Given: 122
Re: SkyCable HD
« Reply #410 on: Oct 15, 2011 at 06:43 PM »
How come nawala ang ESPN HD sa channel 172?
Lyra | Nottingham | Artemis Labs | Accuphase | Harbeth | Rotel | Bel Canto | Yamaha | B&W | SVS

Offline velodyne

  • Trade Count: (+6)
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 36
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #411 on: Oct 15, 2011 at 07:19 PM »
How come nawala ang ESPN HD sa channel 172?

ch.176 ESPN... try to re scan your HD box new channels 166 is now NAT GEO, 168 is HBO, 171 is now FOX FAMILY, 172 is now STAR WORLD, 173 is FOX HD, 174 is FOX CRIME & 175 is now NBA PREMIUM.
« Last Edit: Oct 15, 2011 at 07:22 PM by velodyne »

Offline jason13

  • Trade Count: (0)
  • Collector
  • **
  • Posts: 186
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #412 on: Oct 16, 2011 at 03:43 AM »
new HD line up for sky cable...

STAR MOVIES HD
STAR WORLD HD
FOX HD
FOX CRIME HD
FOX FAMILY MOVIES HD
NAT GEO CHANNEL HD
DISCOVERY HD
HISTORY HD
BALLS HD
NBA HD
ESPN HD
but no HBO HITS HD... ASN HD na lang ayos na!

HBO Hits HD is on Channel 169.

Offline lithium_deuteride

  • Trade Count: (+34)
  • DVD Guru
  • ****
  • Posts: 1,352
  • Keep on rockin' in the free world
  • Liked:
  • Likes Given: 122
Re: SkyCable HD
« Reply #413 on: Oct 16, 2011 at 03:34 PM »
ch.176 ESPN... try to re scan your HD box new channels 166 is now NAT GEO, 168 is HBO, 171 is now FOX FAMILY, 172 is now STAR WORLD, 173 is FOX HD, 174 is FOX CRIME & 175 is now NBA PREMIUM.

Thanks it worked. You got Balls HD?
Lyra | Nottingham | Artemis Labs | Accuphase | Harbeth | Rotel | Bel Canto | Yamaha | B&W | SVS

Offline velodyne

  • Trade Count: (+6)
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 36
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #414 on: Oct 16, 2011 at 08:33 PM »
Thanks it worked. You got Balls HD?

yes sir.

« Last Edit: May 06, 2012 at 10:14 PM by velodyne »

Offline rock_star

  • Trade Count: (+1)
  • Collector
  • **
  • Posts: 127
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #415 on: Oct 17, 2011 at 12:10 PM »
how come i only get audio for ESPN HD? video is only a black screen.

Offline markuzbrutuz

  • Trade Count: (0)
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 27
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #416 on: Oct 17, 2011 at 03:21 PM »
how come i only get audio for ESPN HD? video is only a black screen.

di yata natanggal ng cameraman yung lens cap eh

Offline Sicamore

  • Trade Count: (0)
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 7
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #417 on: Oct 17, 2011 at 09:55 PM »
is the price still 899 per month for all hd channels even with these new additions?

Offline Destroben

  • Trade Count: (+2)
  • Collector
  • **
  • Posts: 157
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #418 on: Oct 18, 2011 at 07:38 PM »
Meron bang Balls HD 24/7? or tuwing may NCAA lang sila nag broadcast?

I also noticed that you can choose resolution between 720p or 1080i. On my 1080p set 1080i looks better though
« Last Edit: Oct 19, 2011 at 08:24 AM by doedoe »

Offline KARTOG

  • Trade Count: (+1)
  • Collector
  • **
  • Posts: 62
  • lurkin' since 2002
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Re: SkyCable HD
« Reply #419 on: Oct 21, 2011 at 10:44 PM »
Anybody know the exact model of Sky's iRecord HD box?